maanantai 2. huhtikuuta 2012

Vapaaillan korttituotokset

Arki-ilta, eikä tarvinnut miettiä töitä. Pitkästä aikaa päätinkin askarrella tovin. Useampikin kortti tuli tehtyä. Tuotoksissa korostuu kuitenkin nyt määrä eikä laatu. Korttivarastot huutavat lähes tyhjyyttään, niin näistä sai edes hiukan täydennystä sinne.

Tämä ensimmäinen kortti on simppeli: valmiiksi kohokuvioitu korttipohja, jonka keskelä olevaan kehykseen ja reunan kahteen ruussun tein embossauksen. Muihin ruusuin laitoin vain kimalletta. Keskellä voi sitten kortin saajan mukaan lisätä aikanaan numerot tai vain onnea-tekstin.

Tässä ja seuraavassa kortissa hyödynsin Ihana-lehden nettisivuilta bongaamani ideaa. Halusin tähänkin korttin hiukan embossausta kokeilla, mutta en tajunnut että embossauskynän sinertävä jälki jää näkyviin, kun laitan päälle läpinäkyvän jauheen (äly ei ollut mukana...). Sisälle piti sitten lisätä sinistä sävyä, jotta näyttäisi harkitulta. :-)

Samaa sarjaa ylläolevan kanssa, nyt vain kukan ja nauhan kera.

Tässä kortissa tausta ja kuva mätsäävät. Jotenkin väreistä ja kukista tulee minulle vanhahtava tunnelma. Kukkakuva on vanhasta ranskalaisesta kasvikirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi.