tiistai 31. tammikuuta 2012

Ristiäiskutsu

Ystäväni saa pian ensimmäisen lapsensa. Minulla on kunnia tulla tuon pienokaisen kummiksi ja tämä kummitäti kun tykkää kaikkea tehdä niin ristiäisiin liittyen parikin juttua on tekeillä/tehty (niistä lisää myöhemmin). Tein ystävälleni kolme kutsu vaihtoehtoa ja hän valitsi niistä tämän jossa on vaunuleima.

Korttipohja on väriltään kellertävä. Minulla on noita ollut varastossa useita kymmeniä ja jääneet vähälle käytölle melko pienen kokonsa vuoksi. Tähän tarkoitukseen ne olivat kuitenkin varsin passelit. Sininen pohjapaperi on aivan tavallista kopiopaperia, vaunu on leimattu hiukan vaaleamman siniselle paperille. Musteena siinä Versafine. Pyörät on vaunuissa koholla (leimasin vaunuja tuplat ja leikkasin pyörät irti). Kutsu-tekstin on tehnyt toinen pienokaisen tulevista kummeista, sama ystäväni joka teki minullekin jouluksi tekstejä. Kulmissa pikkutäpät Liquid Pearlsia. Sininen nauha on varsinaisessa uusia käytössä: minulla on vuosia sitten on pusero, jossa edessä oli nauhoitus. Tulin hankkineeksi siihen useamman väriset nauhat. No, pusero on tullut tiensä päähän, mutta nauhat on tallessa. Kaikkien papereiden reunassa hiukan distress inkkiä.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun yksin tein liukuhihnalla useita samanlaisia kortteja. Vaikka noita ei kovin suurta määrää ollut, niin kyllä se aikansa vei ja tietynlainen tylsistyminen samaan kaavaan meinas tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi.